Varstvo podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo le, če je to potrebno za izvedbo storitev.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali naročilo, vas bomo prosili za ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in naziv podjetja z namenom, da vam lažje podamo odgovor ali ponudbo na vaše povpraševanje oz. izvedemo naročilo.

Vse osebne podatke zbiramo v skladu za namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen.

Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja ali pogodbe.

Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, povpraševanji ali naročilu, hranimo do preklica, to je dokler ne prejmemo vaše zahteve za izbris podatkov.

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, ki na kakršenkoli način v sodelovanju z nami izvajajo storitve, ki jih od nas želite. Te partnerje pa ravno tako zavezuje splošna uredba o varstvu osebnih podatkov in jih potemtakem obdelujejo, hranijo in uporabljajo na enak način.

V skladu s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.