Reference , Kuhinja , Dnevna soba , Kopalnica Maščansko stanovanje

Prenova stanovanja se težko zgodi brez idejnega projekta. Brez načrta in predstave, kakšen rezultat želimo doseči, se prenove raje ne lotimo. Vsakršni gradbeni posegi imajo že sami po sebi prizvok morebitnih presenečenj, brez načrta pa je uspešna prenova skorajda nemogoč pojem.

Zaradi boljše prostorske predstave, se je stranka odločila za naročilo fotorealističnih vizualizacij, ki vam jih predstavljamo.

Materialnost

Opeka in robustni, surovi elementi

Poseben pečat prostoru dodajo ohranjene opečnate stene in robustni, surovi elementi, kot so: konstrukcija polic v jeklu z vidnimi vari in rjo, preprosti svetilki nad jedilno mizo in stropne svetilke z robom v barvi rje.

Nov tloris

Pripravili smo osnovni izris prostorov

Glede na želje, potrebe in pričakovanja stranke smo pripravili osnovni izris prostorov z notranjo opremo, novimi pozicijami inštalacij, izborom tlakov, obdelav sten, pohištva, kuhinje in svetil.

Zaradi boljše prostorske predstave, se je stranka odločila za naročilo fotorealističnih vizualizacij, ki vam jih predstavljamo.

Vizualizacija idejne zasnove

Vhodni prostor je sproščen in nam odpre pogled v bivalni del.

Na levi strani je delno odprta garderoba in prehod v mladinsko sobo, na desni pa se zgodita študentska sobica ter kopalnica.

Desni del bivalnega prostora obsega sodobno, brezčasno kuhinjo in jedilnico.

Levo je dnevna soba, ki skriva spalni del lastnice – ta je lahko v času obiskov zastrt in optično izgine iz prostora. Ob potrebi po večjem družabnem prostoru, gostiteljica skriti del odpre in takrat posteljo, zgolj s pregrinjalom in okrasnimi blazinami, spremeni v dodatni sedalni element. Uporabljena je lebdeča postelja, ki lahko deluje tudi kot počivalnik.