15.10.2020

Vsi brez težav naštejemo zanilce pomladi kot so zvončki, trobentice, vijolice in teloh. V smislu našega asortimana, pa je znanilka pomladi definitivno misel na vrtno pohištvo

Tako je, prav ste prebrali! V naši ponudbi se skriva tudi zunanje pohištvo. ?
Pohištvo za male mestne balkone, za velike strešne terase ali vedno aktualne atrije.
Naj izpostavimo le nekaj zanimivih in morda malo drugačnih modelov

Večkrat se potreba po raztegljivi jedilni mizi pojavi ravno na letnem vrtu, terasi ali atriju

Tako lahko poskrbimo za domače brezskrbno in komfortno obedovanje ob prijetnih spomladanskih zajtrkih, obsijanih s prvimi sončnimi žarki.

Kristalia Sushi raztegljiva zunanja jedilna miza

 

Za prijetno branje in poležavanje ob domačem bazenu poskrbijo ležalniki, najrazličnejših oblik. Lahko so v celoti oblazinjeni, ali leseni, ali v kombinaciji različnih materialov. Naj izpostavimo delo slovenskega podjetja, Lina furniture, ki med drugim izdeluje Moon Large, tudi za zunanjo uporabo. Moon Large je multifunkcionalen kos, ki lahko poskrbi za sedenje, poležavanje, branje, za večjo ali manjšo družbo. V primeru dežja, se na soncu posuši v roku 20 minut!

Brez skrbi, za tradicioanaliste so tukaj še vedno brezčasni in elegantni počivalniki, oblikovani in narejeni s strani Varaschin-a. Podjetja, ki se z izdelavo zunanjega pohištva ukvarja že od leta 1969. Primerni so za zahtevne indivudualne kupce in tudi javne objekte.

Največ raznolikosti v ponudbi se zgodi pri jedilnih stolih. Tukaj je izbira res pestra. Trenutno prevladujejo žičnati, v kombinaciji z oblazinjenjem, primernim za zunanjo uporabo. Še vedno pa so jim tik ob boku leseni, narejeni večinoma iz tikovine

Barski stoli. Večkrat ne pogrešljiv del letne kuhinje s točilnim pultom. Priznamo pa, da je v smislu estetike kar težavno najti ustrezne. Ponudba je nekoliko bolj skopa. Še posebno, če potrebujemo tudi nakladalne ali zložljive modele

Za manjše mestne balkone ali dopolnitev večjih teras so tabureji in/ ali klubske mizice nepogrešljiv element. Lahki, premični in trpežni elementi primerni tako za sedenje kot odlagalno površino. Če pa element v sebi skriva še shranjevalni prostor, kot Degree, pa še toliko bolje ?

Če smo začeli z večjimi, raztegljivimi mizami, naj kratek nabor zaključimo z manjšimi, klasičnih in tudi višjih višin. Glavna prednost? Zložljivost ?

Ne dvomimo, da se je vam, tako kot nam, ob pregledovanju ponudbe prebudil nostalgičen občutek po pomladi, poletju in daljših sončnih dnevih.

Le – ti se nam ponovno približjujejo s svetlobno hitrostjo. Zato le poskrbimo, da bomo pripravljeni ?

 

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo v našem salonu. Na podlagi fotografij vašega balkona, terase ali vrta ter okvirnih dimenzij, vam lahko svetujemo pri izboru.

Elementare – Ekipa

Posvet

Vprašajte oblikovalca

V več desetletjih smo pomagali soustvariti na stotine unikatnih domov ter izdelali še več idejnih in izvedbenih projektov opreme najrazličnejših prostorov. Naše znanje in bogate izkušnje so vam na voljo.

Kontakt