16.10.2020

Čarobne otroške sobe, ki spodbujajo otrokovo ustvarjalnost so sedaj na voljo v Elementare

Stopili smo v novo šolsko leto, prihajajo nove dogodivščine in novi začetki. Ste pomislili, kako bi otroku omogočili nov ”svet v malem”? Mu morda omogočili prostor, kjer je edina meja otrokova neskončna domišljija in igriva ustvarjalnost? Ste morda pomislili na pohištvo, ki se prilagaja tako malčku kot šolarju in ”raste” skupaj z njim.

Čudovito otroško pohištvo NIDI je del priznane predhodno omenjene italijanske blagovne znamke BATTISTELLA. Zaznamuje jo kakovost, prijaznost do okolja in igriv, stilsko dovršen dizajn, predvsem pa inovativen pristop in dolgoletne izkušnje pri izdelavi pohištva.

NIDI v svojih igrivih kolekcijah ponuja otroško pohištvo. Postelje, omare, regale, pisalne mize in ostale elemente, ki se prilagajajo otroškim željam in so hkrati okolju prijazni, zabavni, praktični, predvsem pa zelo funkcionalni. NIDI teži k temu, da so elementi bolj svobodni, premični in fleksibilni. Poseben poudarek je na detajlih, na sami postavitvi in na izbiri materialov, ki naredijo vsako otroško sobo edinstveno.

Ponuja čarobne rešitve, ki se hitro prilagajajo dimenzijam in zahtevam prostora. Omogoča nešteto možnosti, ki bodo otroško domišljijo spremenile v zabavno resničnost.

Otroške sobe vsebujejo dva segmenta, enega namenjenega malčkom in drugega mladostnikom

Vsaka otroška soba potrebuje individualno obravnavo, da zagotovi otroku ustvarjalen prostor, ki podpira razvoj kreativnosti in hkrati dopušča, da se otrok v objemu prostora spočije.

Več informacij o novostih in obstoječih možnostih vas čakajo v prodajno razstavnem salonu Elementare.

Oglasite se na (brezplačnem) uvodnem sestanku za projektiranje otroške sobe.

Posvet

Vprašajte oblikovalca

V več desetletjih smo pomagali soustvariti na stotine unikatnih domov ter izdelali še več idejnih in izvedbenih projektov opreme najrazličnejših prostorov. Naše znanje in bogate izkušnje so vam na voljo.

Kontakt