CELOVITA STORITEV - Elementare Studio

V sklopu projektnega dela nudimo idejni in izvedbeni načrt notranje opreme. Vsebina projekta je indivudualno prilagojena in definirana na brezplačnem informativnem sestanku v našem salonu. Prvi stik in osebni kontakt sta bistvena, ker je projekt oblikovanja interierja intimen proces, ki zahteva dobro ujemanje med končnim uporabnikom in oblikovalcem.

Celostno obravnavo prostora pa po naših izkušnjah lahko izpeljemo le na en način. Varno, premišljeno in postopoma, brez prehitevanja. Projekt vsebuje v idejni zasnovi 3 faze in nato v izvedbeni zasnovi še dodatni 2 fazi, skupaj 5 faz. Faze si sledijo smiselno in v osnovi ne dovoljujejo preskokov. Časovno so odvisne od poteka izvedbe in dejstva v kateri fazi se srečamo.

Primer. Brez analize tlorisa prostora in njegove funkcionalne delitve ter razporeditve ni mogoče pripraviti popisa pohištvenih elementov. Ravno tako ni mogoče določiti pozicije svetil, če na primer ne vemo kje točno bo stala jedilna miza, kako bo velika in v kako velikem prostoru bo stala. Bo del kuhinje ali dnevne sobe, ali morda, danes najpogostoje, obojega. Lahko pa na podlagi že definiranega prejetega tlorisa in pogledov pripravimo nadaljevanje (teksture, barve, 3D izris, popis, mizarski načrt…).

Vemo, da se z oblikovanjem interierja povprečen človek ne sreča velikokrat in se v tem specifičnem svetu težko znajde. Poleg tega, je pri gradnji hiše časovna premica lahko dokaj dolga in se vmes že marsikaj zgodi. Zato smo pripravili cenik oblikovanja interierja po fazah oz. korakih. Ne glede na to v kateri fazi ste pa je kot navedeno predhodno, prvi brezplačen spoznavni sestanek.

Se že veselimo snidenja v našem salonu! Za več informacij smo vam na voljo znotraj delovnega časa v salonu, preko telefona ali elektronske pošte.

Elementare Studio